Van de Ven neemt Nieuwenhuizen Daandels over

>VEGHEL – Het Veghelse bouwbedrijf Van de Ven heeft een principe-overeenkomst bereikt met de aandeelhouders van aannemingsbedrijf Nieuwenhuizen Daandels uit Uden over de overname van dit bedrijf. Hierdoor ontstaat één van de grootste, zelfstandige bouwondernemingen in Zuid Nederland.
Tot de verkoop is besloten omdat de huidige algemeen directeur van het Udense aannemingsbedrijf met pensioen gaat. Omdat binnen de eigen familie geen opvolgers beschikbaar waren, kwamen de aandeelhouders tot de slotsom dat de continuïteit het beste zou worden gewaarborgd door verkoop aan een betrokken collega-onderneming in de nabije omgeving.
De keus viel op -eveneens familiebedrijf- Bouwbedrijf Van de Ven. Beide bedrijven werken al ruim tien jaar succesvol samen in diverse ontwikkelings- en projectcombinaties. Onder de vleugels van Bouwbedrijf Van de Ven blijft Nieuwenhuizen Daandels een zelfstandig opererende onderneming in Uden, met behoud van haar eigen identiteit.
De werkgelegenheid blijft volledig behouden. Samen met Nieuwenhuizen Daandels en het in 1995 ingelijfde Bouwbedrijf Coppes is Van de Ven in staat de meest uiteenlopende en complexe bouwopdrachten uit te voeren.
Het Veghelse bedrijf verwacht in de komende jaren een sterke groei. Naar verwachting bedraagt de gezamenlijke omzet in 2006 circa 85 miljoen euro. In totaal beschikt de nieuwe onderneming over 260 medewerkers. Daarmee is Van de Ven/Nieuwenhuizen Daandels één van de grootste, zelfstandige bouwondernemingen in Zuid Nederland.


Foto. Staand van links naar rechts: Stefan van de Ven, Ben van de Meerakker en Frank van de Ven. Zittend: links Leo van den Nieuwenhuizen en rechts Jan van de Ven.